Roza flippar på Roddan

Kvällen startade riktigt kast Madde kom in huset, men festen var misslyckad tills Roddan får idén att lägga sig i ”hundkojjan” när Roza får reda på detta då spårar det ur totalt, hon hoppar upp i sängen och skriker som en scen ifrån filmen Exorcist samtidigt som hon trycker sig mot väggen och sparkar Roddan i ryggen tills han blir ramlar ner.

Finns en film på halva spektaklet tyvärr inte karate scenen.

Update:
xx:xx Just nu så sitter Roza i bikten och skriker så man hör det ifrån vardagsrummet, hennes tur att lämna pga psykiska problem tro?

02:50 Bigbrother kontaktade Roddan och hälsade att han ej fick prata mer med roza idag.

02:56

Aftonbladet har ni skrivit om incidenten läs mer här, Jag har även uppdaterat bloggen med ett till film klipp där man får se Rozas karate moves.


Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Roza flippar på Roddan

 1. Nilla skriver:

  Det där borde Roza bli tvångsnominerad för.
  Det är inte tillåtet att medvetet försöka skada andra!
  Hon borde till o med åka ut direkt, utan nominering!
  Bara plocka ut fanskapet 😉

  • Björn skriver:

   Men skojar du? Jag hade då gjort samma sak som Roza i hennes situation. Hon bad honom att avslägsna sig, han vägrade. Vad skulle hon gjort? Hon väger antagligen inte ens hälften av vad Rodney väger, skulle hon lyft ut honom ur sängen menar ni?

   Det var inte direkt så att hon tog till övervåld, lite knuffar och bitchslaps är inte så farligt och om Rodney brutit revbenet så får han väl skylla sig själv om han muckar bråk och tror att han ska komma undan med det för att han är stor?

   • Nilla skriver:

    Björn:
    Nej! Jag skojjar INTE!
    Det spelar ingen roll hur mycket Rodney psykade Roza, eller ej. Här handlar det om att hon faktiskt använde sig av fysiskt våld, o det är INTE okej i nån bok alls – nånsin!
    Hur hon skulle ha hanterat det istället, det kan inte jag svara på. Men hon borde ha gjort på nåt annat sätt. Antingen bara gått därifrån, eller så försökt prata med honom på nåt vuxet o moget sätt. Men det är nog för mycket begärt av fröken Roza?
    Jag menar… Hon dejtade ju valpen just pga att hon själv är detsamma – en liten valp, som bara accepterar att bli struken medhårs. Våga dig på nåt annat du… Då smäller det!
    O varför hon försvarade loftet sådär ilsket, det berodde ju på att hon ”bevarade” valpens doft… Helt seriöst – hur gammal är man då? Då man var sisådär 14 år så kanske man pysslade med sånt, men hon ska iaf ”föreställa vuxen”. Nåt som hon nog aldrig kommer bli… 😦

 2. Karin skriver:

  Nej det är inte okey att slåss. Aldrig. Men jag tycker att det Rodney gör oxå ska resultera i en straffnomenering. Hur jävla dryg kan man vara. Ligga där och hånskratta och sen tro att svanska folket ska tycka synd om honom. Kan ingen ta ner killen på jorden och berätta att han inte är guds gåva till kvinnor.

  • Nilla skriver:

   Karin: Jag håller med dig fullo, han har starka psykopatiska drag den killen. Det han pysslar med är psykisk misshandel, o det är lika illa som en fysisk misshandel – o i många fall till o med värre… :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s